Essay – Le poivre de Fresno

Le poivre de Fresno ressemble et goûte presque comme un jalapeno, mais ils peuvent être beaucoup plus chauds. Les poivrons Fresno passent du vert au rouge au fur et à mesure qu’ils grandissent et augmentent la chaleur, mais ils sont souvent récoltés et vendus en vert. Les poivrons verts sont doux à moyen chaud, tandis que la version rouge mature est beaucoup plus chaude, dépassant le jalapeno. Ils ont une longueur d’environ 2-3 pouces et ont un diamètre d’environ un pouce.

The Fresno pepper looks and tastes almost like a jalapeno, but they can be much hotter. Fresno peppers change from green to red as they grow, and increase in hotness, but they are often harvested and sold as green. The green peppers are mild to medium hot, while the mature red version is much hotter, surpassing the jalapeno. They grow to about 2-3 inches in length and have a diameter of about one inch.

Les chili Fresno sont généralement cultivés aux États-Unis et sont populaires pour faire du ceviche et de la salsa. Les poivrons verts peuvent être utilisés dans de nombreux types de plats pour ajouter une grande saveur, mais la version rouge plus chaude peut être meilleure pour les trempettes ou les salsas. Les poivrons de Fresno ne se séchent pas bien, de sorte qu’ils ne sont pas broyés en poudre, comme beaucoup d’autres types de chiles.

Fresno chilies are commonly grown in the U.S. and are popular for making ceviche and salsa. The green peppers can be used in many types of dishes to add great flavor, but the hotter red version may be better for dips or salsas. Fresno peppers do not dry well, so they are not ground down to powder, like many other types of chilies.

Lorsqu’ils sont cueillis et mangés frais, ils sont assez chauds, mais quand je cuisine avec eux, ils ne semblent pas diffuser de chaleur, juste une saveur. Ils grandissent très bien dans la chaleur de la vallée de Las Vegas, donc j’ai plusieurs plantes.

When picked and eaten fresh they are quite hot, but when I cook with them they don’t seem to impart any heat at all, just flavor. They grow very well in the heat of the Vegas Valley so I have several plants.

http://www.chilipeppermadness.com/chili-pepper-types/medium-heat-chili-peppers/fresno-chili-peppers

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s